Po výhře v Žirově je Hořepník zpět na špici

TJ Střepina Žirov – TJ Sokol Hořepník 0:3 (0:1)

Venkovní bída konečně prolomena. Po sérii nezdarů a porážek na hřištích soupeřů hořepničtí fotbalisté v posledním podzimním zápase zabrali a ze hřiště nevyzpytatelného Žirova si odvezli hřejivou výhru v poměru 3:0. Výhra je to o to cennější, že Hořepník podruhé v sezoně vynesla do samotného čela třetitřídního pelotonu. O podzimní vavříny sice hořepnické ještě může v dohrávkách připravit Humpolec či Počátky, ovšem to nic nemění na tom, že zelenobílí odehráli výbornou polovinu sezóny, kdy zejména v domácím prostředí naprosto kralovali.

V posledním podzimním zápase III. třídy nastoupili hořepničtí borci na hřišti neoblíbeného soupeře ze Žirova. Hosté již mohli využít služeb Pavla Cukra, jenž se po operaci menisku poprvé v sezoně objevil v sestavě. Počasí bylo krásné slunečné a spíše zvalo k výlovu vedlejšího rybníka. Zelenobílí tentokrát zahnali všechny chmury z venkovních hřišť, podali výborný výkon ve všech řadách a žirovský rybník opravdu vylovili.

Sokolové měli spolehlivého brankáře Lapáčka, nepřekonatelného stopera Joneše, dobře hrající zálohu a vepředu dva rychlé žolíky, Jelínky Martina a Jana. Hořepník mohl ve druhém poločase nastřílet 10 gólů, vytvářel  si po rychlých akcích jednu vyloženou šanci za druhou a nakonec zápas skončil 3:0 po brankách Jana Jelínka 2x a Tomáše Jelínka.

Report ze zápasu připravil Pavel Dlouhý starší, za což mu od redakce webu patří poděkování.

Sestava Hořepníka

Jirka Lapáček – Ondra Babický, Petr Zíka, Pavel Cukr (Ondra Petrů), Michal Joneš – Tomáš Jelínek (Luděk Havlín), Lukáš Zelenka, Martin Horký, Petr Sojka – Martin Jelínek, Honza Jelínek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *